Winkelwagen

Geef eens een bloementaart cadeau

Als het gaat om verjaardagen en andere bijzondere feestdagen (Moederdag, Secretaressedag) zijn bloemen nog steeds hét meest populaire cadeau. Leuk! Maar om nu ieder jaar weer hetzelfde cadeau te ontvangen of te schenken, wordt op den duur toch een beetje saai.

Wij van TS Bloemen zijn van start gegaan met een origineel alternatief: Een bloementaart! De moderne versie van een boeket bloemen en een perfect woonaccessoire voor de salontafel.

Verras jezelf of anderen met een prachtige bloementaart van TS Bloemen. Gemaakt van zijden bloemen en gedroogde materialen. Daardoor zijn de bloementaarten eindeloos houdbaar en kun je er heel lang van genieten. De bloementaarten worden gemaakt in verschillende kleurcombinaties, vormen en formaten. Verder kunnen de bloementaarten worden afgewerkt met wol of doek en diverse soorten lint, gekleurd ijzerdraad, kralen, vlinders enzovoorts. Prachtig als aanvulling in je eigen interieur, maar ook zeer geschikt als persoonlijk en uniek cadeau.

Bloementaarten zijn een uniek cadeau, omdat ze per stuk worden gemaakt. Bij uitstek geschikt als cadeau voor speciale gelegenheden zoals een huwelijk, geboorte, Valentijnsdag of een bijzondere jubileum. Als cadeau voor een verjaardag, bij een afscheid van een collega, maar bloementaarten zijn op deze wijze ook zeer geschikt voor de trieste momenten in het leven, zoals een uitvaart of een crematie.

Bloementaarten zijn origineel om te geven en verrassend om te krijgen!

Doordat de zijden bloemen op piepschuim worden geplakt is een bloementaart sterker dan een boeket en is makkelijk mee te nemen. Door de verschillende maten en vele mogelijkheden zit er altijd wel een leuke zijden bloementaart voor je bij. Ook werken wij hierin volop met de seizoenen, dus met kerst zullen we je weer heel andere bloementaarten aanbieden dan in de lente of de zomer.

Als een echte chef-kok zorgen wij met de beste ingrediënten voor nét dat vleugje extra professionaliteit en creativiteit. Je bloementaart wordt een ware streling van je zintuigen!

Bloementaarten bestellen bij TS Bloemen en laten bezorgen in heel Nederland.
  • Zijden bloemen in een taartvorm, een zeer verrassend cadeau voor heel veel gelegenheden.
  • Vandaag een bloementaart bestellen voor 16:00 uur is morgen al bezorgd! (uitgezonderd na zon- en feestdagen)
  • Wil je een persoonlijke boodschap op een kaartje bij de zijden bloementaart? Laat het ons weten en we regelen het voor je.
  • De bloementaarten worden verpakt in een echte gebaksdoos en mooi afgewerkt met lint.
  • Bloemen geven is emotie, maar een bloementaart is verrassend!
  • Bloementaarten voor bedrijven, particulieren, overheden etc.

              


Help anderen om ook eens een origineel cadeau te kunnen schenken aan iemand die hun dierbaar is. Dit kan je doen door dit artikel te delen op facebook, twitter of linkedin.

 


Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.